Fructe
acide
Citricele
sunt acide, dar
datorită
conținutului mare de
calciu,
acestea produc un efect
alcalin ȋn timpul procesului de
digestie.
Fructe
conservate
Fructe cu zahăr
Banane verzi
Merişor
Fructe
uscate, glazurate
Măsline
sărate, murate
Afine
Mure
Vişine
Căpşuni
|
Produse
lactate acide
Unt
Brȃnză
Caşcaval
Frişcă
Creme
Margarină
Lapte (fiert, la cutie)
Produse
animale acide
Toate tipurile de carne
Peşte, scoici
Gelatina
Vegetale acide
Fasole uscată
Soia
Varza de Bruxelles
Linte
Rubarba
Orez alb şi brun
Activități
acide
Deshidratatre
Suprasolicitare
Lipsă
de exercițiu fizic
Exces
de exercitii fizice
Zgomot
Tensiuni
Mȃnie
Gelozie
Griji
Resentimente
Lipsă
de somn şi oxigen
Poluare
|
Alune
acide
Toate
cu excepția celor alcaline
Nucă
de cocos praf
Nuci
Cereale
acide
Toate,
cu excepția hrişcă şi mei
Diverse
acide
Băuturi
alcoolice
Cacao
Ceaiuri
indiene
Condimente(toate)
Medicamente
Albuş
de ou
Arome
Maioneză
Mămăligă
Tutun
Tapioca
Oțet
de vin
Pȃine
şi făinoase
Ciocolată,
dulciuri
Gemuri,
jeleuri, marmeladă
Murături
Grăsimi
Sare
Oțet
Tărȃțe
de grȃu
Băuturi
carbogazoase
Alimente
prăjite
Mȃncare
gătită
Zahăr
şi ȋndulcitori artificiali
|
0 Comments